Velkommen til Løgstør Gymnastikforenings hjemmeside

Her på siden kan du finde information om foreningen og du kan oprette en medlemsprofil, så du kan tilmelde dig holdtræning og events.

Udover denne side, har gymnastikforeningen en Facebook side, Løgstør Gymnastikforening / LGF, hvor der løbende bliver opdateret og en profil på Instagram, logstorgym, hvor billed- og videomateriale uploades.

Har du spørgsmål, kan du rette henvendelse via Facebook eller sende en e-mail til formand@logstorgym.dk.
 

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Løgstør Gym og Fit

onsdag den 21. marts 2018, kl. 19.00 i Lanternen
Dagsorden:
 1. Valg af dirigent
 2. Valg af stemmetællere
 3. Aflæggelse af beretning ved formand Anders Peter Hansen
 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2017 ved kasserer Karina Christensen
 5. Forelæggelse af budget
 6. Behandling af indkomne forslag
 7. Valg af bestyrelse
 8. Valg af suppleanter
 9. Valg af revisor
 10. Valg af revisorsuppleant
 11. Eventuelt

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal fremsendes skriftligt og være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen formand@logstorgym.dk.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Løgstør Gym og FitLøgstør Gym & Fit forlænger hovedsponsoraftale med Jutlander Bank
 
Løgstør Gym & Fit indgår toårig samarbejdsaftale med Jutlander Bank
 
- Det er ikke bare en pose penge, vi får. Vi får en aktiv samarbejdspartner, som kan være med til at udbrede kendskabet til vores forening – og måske tiltrække endnu flere medlemmer. Sådan siger formand Mette Ranum Laustsen, efter at Løgstør Gym & Fit, som er det nye navn for fusionen mellem Løgstør Gymnastikforening og Løgstør Fitness, netop har underskrevet en toårig hovedsponsoraftale med Jutlander Bank og dermed udvider samarbejdet med banken.
 
- Det betyder meget, at vores samarbejdspartner er en lokal bank, som mange af foreningens medlemmer bruger og er glade for, siger Mette Ranum Laustsen.
 
Foreningen har de seneste år oplevet en stor medlemsmæssig fremgang og rummer i dag omkring 650 medlemmer, hvilket betyder at det er den 3. største i Vesthimmerlands Kommune.
 
Fra Jutlander Banks side lægger afdelingsdirektør Rene Christensen, Løgstør, ikke skjul på, at banken ser aftalen som et udstillingsvindue.
 
- Men det er fantastisk at vide, at vi samtidig støtter en forening, der har en positiv betydning for en bred målgruppe af mennesker her i byen og i hele kommunen.
- Vi har indledt et gensidigt samarbejde, som vi håber og tror på bliver til gavn for begge parter, slutter kunderådgiver Lene Bjerre, der også er aktiv instruktør i foreningen.
 
Billede fra venstre: Afdelingsdirektør René Christensen, formand for LGF Mette Ranum Laustsen og kunderådgiver Lene Bjerre.
 

Se billeder fra aktiviteter i klubben

Galleri