Børnehold

Følgende børnehold tilbydes i sæsonen 2019/20.

Tons og Tummel (3-5 år)

Tid og Sted

mandag kl. 16:30-17:30

Lanternen - Multisalen

På holdet skal vi tonse derudaf, bruge vores fantasi og have det sjovt med leg, sang, bevægelse. Vi skal udvikle børnenes motorik og lave forskellige indledende øvelser til spring og rytme gymnastik. Der vil i år være mulighed for børnehavehentning.

Spilopper (6-8 år)

Tid og Sted

mandag kl. 16:30-17:30

Lanternen - Tandhalen

Holdet er for børn, som har lyst til at lege, springe og lære seje tricks. Vi skal lave ruller både forlæns og baglæns, lave vejrmøller, kraftspring, flikflak, og salto. Lære at stå på hænder og måske gå i bro eller pind. Vi skal lege, lave konkurrencer, grine og bare bruge en masse energi.

Vi glæder os til at se en masse friske drenge og piger, som er klar til at give den gas og have det sjovt sammen med os.

Spring Mix (9+ år)

Tid og Sted

mandag kl. 17:30-18:30

Lanternen - Tandhalen

Mix er holdet for drenge og piger, fra 9 år og opefter, som gerne vil springe og lege indenfor gymnastikken. Vi vil fokusere på at lave en sjov og spændende træning, hvor alle bliver udfordrede på deres niveau.

Spinning for Børn (12-15 år)

Tid og Sted

Onsdag kl. 16:30-17:30

Lanternen - Fitness spinning

Som noget nyt tilbyder vi nu et spinning hold målrettet store børn i alderen 12-15 år. Husk at medbringe et lille håndklæde og en drikkedunk, da man sveder meget.

Seneste nyheder

Sponsorer

  • Jutlander Bank
  • danrevi

Fitness login