Børnehold

Følgende børnehold tilbydes i sæsonen 2023/24.

For alle vores børnehold er sæsonen opdelt i en efterårs- og forårsperiode. Efterårsperioden strækker sig fra sæsonstart (primo september) til nytår, og forårssæsonen strækker sig fra nytår til sæsonafslutning.

For deltagelse i hele sæsonen, skal barnet tilmeldes i begge perioder.

Forældre/barn (0-3 år)

Tid og Sted

onsdag kl. 16:30-17:15

Lanternen - Multisalen

Kontingent:

325,00 pr. periode

Holdet er for børn 0-3 år og deres forældre. På holdet skal vi have kvalitetstid og udvikle barnets grundlæggende motorik igennem leg, sang og bevægelse.
Gymnastikken vil være tilrettelagt sådan, at alle kan være med, på det niveau barnet er på. Vi vil lave forskellige lege og bevægelser den første del af timen, og finde redskaber frem til sidst. Så tag hinanden i hånden og kom og vær med.

Spilopper (6-8 år)

Tid og Sted

mandag kl. 16:30-17:30

Lanternen - Tandhalen

Kontingent:

325,00 pr. periode

Holdet er for børn, som har lyst til at lege, springe og lære seje tricks. Vi skal lave ruller både forlæns og baglæns, lave vejrmøller, kraftspring, flikflak, og salto. Lære at stå på hænder og måske gå i bro eller pind. Vi skal lege, lave konkurrencer, grine og bare bruge en masse energi.

Vi glæder os til at se en masse friske drenge og piger, som er klar til at give den gas og have det sjovt sammen med os.

Tons og Tummel (3-5 år)

Tid og Sted

mandag kl. 16:15-17:15

Lanternen - Multisalen

Kontingent:

325,00 pr. periode

På holdet skal vi tonse derudaf, bruge vores fantasi og have det sjovt med leg, sang, bevægelse. Vi skal udvikle børnenes motorik og lave forskellige indledende øvelser til spring og rytme gymnastik. Der vil i år være mulighed for børnehavehentning.

Rytmisk Gymnastik (11-14 år)

Tid og Sted

Mandag kl. 17:30-18:30

Lanternen - Tandhalen

Kontingent:

325,00 pr. periode

Mix er holdet for drenge og piger, fra 9 år og opefter, som gerne vil springe og lege indenfor gymnastikken. Vi vil fokusere på at lave en sjov og spændende træning, hvor alle bliver udfordrede på deres niveau.

Rytmisk gymnastik (11-14 år)

Tid og Sted

Mandag kl. 17:30-18:30

Lanternen

Kontingent:

325,00 pr. periode

Alle mellem 11 og 14 år er velkomne, uanset køn. Det vigtigste er bare, at man har lyst til at røre sig. Tag endelig gerne en ven eller flere med.

Til de forskellige træninger kan i forvente lidt af hvert, dans til sange, leg med håndredskaber og evt. noget teknik.

Tak til vores sponsorer