Fitnesshold

Foreningen tilbyder følgende voksen hold for sæsonen 2020/21

Bemærk, for nogen af vores voksenhold er sæsonen opdelt i en efterårs- og forårsperiode. Efterårsperioden strækker sig fra sæsonstart (primo september) til nytår, og forårssæsonen strækker sig fra nytår til sæsonafslutning.

For deltagelse i hele sæsonen, skal du tilmelde dig begge perioder.

Udendørstræning

Tid og Sted

Tirsdag kl. 19:00-20:00

Lanternens hovedindgang

Holdet er for alle, der ønsker at komme i form, uanset nuværende form og alder. Holdet vil både bestå af konditions- og styketræning, hvor vi vil bruge de udendørselementer som redskaber.

Det hele foregår med et smil på læben, og vi prøver at gøre træningen til en leg.

Træning vil foregå på de grønne områder bag Lanternen. Hvis vejeret er dårligt, rykker vi ind under halvtaget ved Lanternens lethald.

Holdet løber fra uge 33 til omkring uge 41, alt afhængig af vejret.

Bemærk, der er tilmelding per gang.

Corebar

Tid og Sted

Tirsdag kl. 18:00-19:00

Lanternen - Multisalen

Corebar træning er en nyere fitnessform, en all-in-one træning med fokus på core delen dvs. hofte, bækken, mave og ikke mindst ryg. Vi arbejder de med indre og ydre core muskler på en helt ny måde, både stående og liggende. Træningen indeholder balance puls- og styrketræning. Hele timen har vi den ergonomisk bøjede vægtstang på hhv. 1, 2 eller 3 kg med.

Timerne er et mix af Corebar F.I.T. og Corebar H.I.T. Vi starter med Corebar F.I.T. som er lidt mere skånsom, men vi får helt sikkert pulsen op. Holdene er for øvede og let øvede, man bestemmer selv eget tempo.

Motionsholdet M/K

Tid og Sted

onsdag kl. 18:00-19:00

Lanternen - Multisalen

Vil du gerne have det sjovt samtidig med, at du får motion, så er dette holdet for dig. Vi arbejder med hele kroppen. Smidighed, styrke, kondition og balance. Alle kan være med ung som gammel, tempoet bestemmer du selv.

Vi tager hensyn til eventuelle skavanker.

Der er knyttet to trænere holdet, som suplerer hinanden.

Vi glæder os til at træne sammen med jer.

Crossdance (Onsdag)

Tid og Sted

Onsdag kl. 19:00-20:00

Lanternen - Multisalen

En dance/fitness time med moduler på kryds og tværs. Deraf navnet “Cross Dance”.

Sveden vil dryppe fra deltagernes pande samtidig med der er masser af smil, energi og overskud direkte ind på kontoen. Stemningen vil nå kogepunktet og den gode musik gør simpelthen, at man ikke kan stå stille.

En Cross Dance™ time er modulopbygget, så man er både omkring Dance, Bodytoning og Cardio. Det vil sige, hele kroppen bliver trænet på de 60 min. en Cross Dance™ time varer, helt uden redskaber.

I modulerne er der koblet et element fra de latinamerikanske danse ind, som samba, rumba, pasodoble eller jive. Koreografierne på en Cross Dance™ time er forholdsvis simple, med andre ord:

Keep It Simple!!

Crossgym M/K

Tid og Sted

Onsdag kl. 19:30-21:00

Lanternen - Crossgym-/bokselokalet

Har du lyst til at træne crossfit og bootcamp, så kom og vær med. Jimmy og Niels har lavet en workout til hver træning, så det er bare at møde op. Vi garanterer, du får noget ud af din træning. ALLE kan være med.

Herreholdet

Tid og Sted

Torsdag kl. 20:00-21:00

Lanternen - Crossgym-/bokselokalet

Vil du gerne komme i form eller vil du holde formen vedlige henover vinteren, så er holdet noget for dig.

Træningstimen er delt op i to. Den første del består af styrke- og cirkeltræning. Her bruges primært vores egen kropvægt i de forskellige øvelser. Træningsprogrammet varieres fra uge til uge. Alle øvelser kan tilpasses, så de passer til dit niveau.

Den anden del består af en gang motionsfloorball. Her gælder det om at få pulsen helt op.

Det tilbyder vi:

  • Sved på panden
  • Høj puls
  • Træning på dit niveau
  • Motivation
  • Smil på læben

Holdet er for alle uanset alder, styrke og kondital.

Tak til vores sponsorer