Fitnesscenter

I Løgstør Gym og Fits fitnesscenter har du mulighed for komme i god fysisk form. Vi tilbyder et veludrustet og moderne fitnesscenter med dygtige DGI uddannede instruktører, som kan vejlede dig i rigtig brug af maskiner, vægte og den rette træning.

Vi er et foreningsbaseret fitnesscenter, der er drevet af frivillige. Her får du som medlem medejerskab og mulighed for indflydelse. Vores mål er at få så mange til at bevæge sig, for et bedre fysisk helbred. Vi tror på at kvalitet og lav pris vil få flere til at træne.

Træning i centeret (15 år og over)

For at blive fuldt medlem og benytte centerets faciliteter, skal du være fyldt 15 år. Du skal være tilmeldt vores månedsabonnement med automatisk månedsbetaling.

Som nyt medlem vil du blive opkrævet et indmeldingsgebyr, der er til dækning af administrationsomkostninger, såsom nøglebrik. Har du tidligere været medlem, og stadig har en aktiv medlemsprofil, vil du ikke blive opkrævet indmeldingsgebyr.

Træning for 12-14 år

Vi tilbyder, at medlemmers børn i alderen 12-14 år kan blive medlem og træne sammen med deres forældre.

Barnet skal være tilmeldt vores FitnessUng abonnement, med automatisk betaling. Der vil ikke blive opkrævet indmeldingsgebyr, og der vil ikke blive udleveret nøglebrik.

Før barnet kan begynde at træne, skal barnet og forælder have modtaget en instruktørtime. Herefter må barnet kun træne samtidig med en forælder (Et barn pr. voksen).

Når barnet fylder 15 år, skal barnet over på en almindelig måndes abonnement. Her skal betales for udlevering af nøglebrik.

Træning under barsel

Normalt har børn ikke adgang i fitnesscenteret, men babyer i lift, barnevogn eller autostol må gerne medbringes til træning i tidsrummet 9.00-15.00 i hverdage. Barnet må blot ikke kunne bevæge sig rundt. Ældre søskene må ikke medbringes

Sådan kommer du i gang

1. Nyt medlem

Er du nyt medlem, skal du starte med at oprette en medlemsprofil. Profilen bruger du, hvis du skal tilmelde dig nogen af vores aktiviteter. Det er også her du opdatere dine personlige oplysning, betalingskortoplysninger og ændre status på dit abonnement.

Hvis du tidligere har været medlem, skal du ikke oprette en ny medlemsprofil. Du findes allerede i vores system. Du kan ved tilmeldingen, få en ny adgangskode på e-mail eller SMS. Du kan gå til punkt 2.

2. Vælg fitnessabonnement

Du skal vælge hvilken type abonnement du ønsker, og ved tilmelding skal du indtaste betalingskortoplysninger. Der vil dog først blive trukket den første betaling, den efterfølgende nat.

Her finder du os

Du finder centeret i Lanternen ved siden af biografen.

Adressen er Lanternevej 1, 9670 Løgstør

Åbningstider

Vores fitnesscenter er åbent alle dage hele året rundt fra 05-23.

Læs mere om åbnings- og instruktørtider

Øvrigt

Tak til vores sponsorer