Fitness1

Løgstør Fitness er et foreningsbaseret fitness center. Hos os vil du opleve billige priser og god kvalitet, fordi vi tror på, at god kvalitet til en lav pris vil få flere til at træne - så hvorfor betale mere når man kan nøjes?

Priser

Der kan købes medlemsskab for minium 3 måneder. Det er ikke muligt købe for et enkelt måned.

Varighed
Pris
3 måneder
650,00 kr.
6 måneder
900,00 kr.
12 måneder
1.500,00 kr.

Alle nye medlemmer opkræves et indmeldelsesgebyr på 200,00 kr.

Hvordan melder jeg mig ind?

Først skal du oprette din profil. Det gør du ved at klikke på “Opret medlemsskab” knappen herunder. Dernæst skal du foretage din betaling, det gør du enten med dankort her på hjemmesiden (inde under din profil), eller ved almindelig bankoverførsel til konto: 9202 – 2073700011.

Hvordan betaler jeg?

Du går ind på din profil og trykker på ”dine klip/medlemskaber”, herefter klikker du på ”køb af klippekort/medlemskaber. Når du har gjort det, vælger du den periode du ønsker (tryk på et af beløbene, som er markeret med blåt). Tryk herefter på ”Læg i indkøbskurv” og foretage så din betaling med dankort.

Jeg har ikke noget dankort, hvad gør jeg så?

Du er velkommen til at overføre din betaling via almindelig bankoverførsel til vores konto 9202 2073700011 (husk at skrive dit navn på overførslen). Vær opmærksom på, at der kan gå en-to dage ekstra før vi registrerer din betaling.

Seneste nyheder

Fritidspas for børn og unge

Hvis kontingentet er en økonomisk udfordring, kan man ansøge om støtte fra Vesthimmerlands Kommune

Sponsorer

  • Jutlander Bank
  • danrevi

Fitness login