Mandag

kl. 17:00

Tirsdag/Torsdag

kl. 17:30

Lørdag

kl. 8:30

Indoor cycling

Indoor cycling er for dig, der ønsker en sjov og yderst effektiv træning, du er garanteret høj puls og sved på panden.

Under træningen kan du følge med i dagens program på en TV-skærm. Har du en mobiltelefon (IOS eller Android), kan du installere app’en The BODY BIKE® Indoor Cycling. Så kan du følge programmet, og se hvor mange kalorier du forbrænder, hvor langt du har kører og meget mere. Dette hjælper med at give dig en meget effektiv træning.

Vi har 16 moderne Body Bike® cykler og benytter det dansk udviklede koncept Intelligent Cycling. Cyklerne har et USB-stik, så du kan oplade din mobil, samtidig med at du cykler.

Facebookgruppen “Spinninglokalet”

Facebookgruppen er for alle, der har interesse i indoor cycling hos Løgstør Gym og Fit. Her kan du får svar på spørgsmål og får information om f.eks. ekstra hold.

Find grupper her: Spinninglokalet

Vil du gerne prøve indoor cycling?

Vi har ikke noget decideret begynderhold, så hvis du har lyst til at prøve kræfter med indoor cycling, så kan få en gratis prøvetime. Du skal blot tage kontakt til foreningen eller direkte til en af vores instruktører. Dette gøres nemmest via Facebook.

Når du deltager første gang, så mød gerne op 15 minutter før holdstart. Så kan instruktøren hjælpe dig med at indstille cyklen og give dig en kort instruktion.

Medbring gerne:

  • Væske
  • Håndklæde
  • Evt. cykelsko (Vi har lånesko)

Forenings- og virksomhedshold

Som forening eller virksomhed, er det muligt at tilbyde jeres eget indoor cycling hold for jeres medlemmer eller medarbejdere. Dette kunne f.eks. være i vinterperioden, hvor udendørsaktiviteter kan være en udfording.

Følgende kræves for forenings- og virksomhedshold:

  • I booker alle 16 cykler.
  • Holdet ledes af én af LGFs instruktører.

Der tages forbehold for, at lokale og instruktører er ledige.

Kontakt bestyrelsen for at høre nærmere.

Pris pr. hold er 320 kr.

Tak til vores sponsorer